УСЛУГИ от „Ролет систем” ООД
Facebook rolletsystem
Щори Пловдив, външни ролетни щори, pvc щори, алуминиеви щори
щори
0889 62 66 62
032 62 66 62
Категории

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

УСЛУГИ

Описание

ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ИЗМАЗВАНЕ

След поставяне на дограма или врати е необходимо да се направят довършително-ремонтни дейности. Ние ви предоставяме възможност тази услуга да се извърши от нас, без допълнително да се ангажирате с търсене на майстори и закупуване на материали.  Ние ще ви осигурим професионално измазване външно и вътрешно обръщане на дограма (врати).

При външното измазване се изрязва монтажната пяна и се измазва с теракол, за да се изолира добре от външните атмосферни влияния и естетически да се завърши позицията.

При вътрешното измазване около прозореца или вратата се оформя с ъгли и кнауф.

Практично и необходимо !!!

 

ЗИДАНЕ С ИТОНГ

Ако искате да остъклите тераса, но размерът на парапета в ширина не е достатъчен за ширината на избрания PVC или AL профил на дограмата, то ние ви предлагаме да се разшири чрез зидане с итонг.

Ако искате да затворите страниците на вашия балкон или да оставите отвор с определен размер, то ние ви предлагаме зидане с итонг и измазване.     

 

ДЕМОНТАЖ НА ВИНКЕЛОВИ ТЕРАСИ

Фирмата ни разполага с обучен екип за демонтаж  на  винкелови тераси. Ако нямате необходимото оборудване или време, ние можем да ви улесним.

За стандартни по големина тераси, цената на услугата варира от 50.00 лв до 80.00 лв. След като се направи оглед на място и се прецени големината на терасата и сложността на демонтажа, се определя крайната цена.

За тераси на по-високи етажи може да се начислят допълнително височинни.

В удобно за вас време !!!

 

РЕМОНТ НА ДОГРАМА И ЩОРИ


* Ремонт на външни ролетни щори

Демонтаж на стари външни ролетни щори при подмяна на дограма. 
Смяна на механика и прекрой по зададен нов размер.
Монтаж на стари външни ролетни щори върху нова 
PVC, AL или дървена дограма.
   

* Смяна на обков на вече монтирана дограма, регулиране на крила с проблем при отваряне и затваряне.

* Смяна на стъклопакети

 

ПЕРВАЗИ НА РАЗМЕР

Ако вече имате монтирана дограма и е необходим вътрешен или външен перваз, или имате монтиран външен перваз, но е направена изолация и той се оказва малък – ние сме насреща!
Поръчайте рязане на первази на размер с необходимите характеристики и ние ще го осигурим. Предлагаме и монтаж от наша страна с допълнителна калкулация за труд.

Външни
AL первази – рязане по индивидуални размери на клиента с различна широчина от 7 см, 9 см, 11 см, 13 см, 15 см, 17 см, 21 см, 25 см. Възможност за боядисване в различни цветове.

Вътрешни ПВЦ первази - рязане по индивидуални размери на клиента в различни цветове.