Дограма от „ЕВРОПЛАСТ И КО” OОД, голямо разнообразие от дограми.
Facebook rolletsystem
Щори Пловдив, външни ролетни щори, pvc щори, алуминиеви щори
щори
0889 62 66 62
032 62 66 62
Категории

ДОГРАМА

КАК РАБОТИМ ЗА ВАС:

Консултация и оферти

Заповядайте в офиса ни в Търговски Център АРИМАГ, гр. Пловдив.
Нашите консултанти ще ви дадат подробна информация относно продуктите, които ви интересуват и ще ви покажат различни варианти на изпълнение. Нашата препоръка е да имате ориентировъчни размери, за да ви изготвим примерна оферта.


Взимане на производствени размери

При поръчка, наш представител прави оглед в предварително уточнено удобно за вас време. На място ви се предлага индивидуална консултация за практично и технически най-удачно изпълнение и конфигурация на дограма, щори, интериорни врати и други. Измерването на точни производствени размери не се заплаща. 

Начин на плащане

След уточняване на окончателен вариант за изпълнение на вашата поръчка се попълва Поръчка - Договор, оставя се капаро, а остатъкът от сумата се заплаща след завършване на поръчката.

_________________________________________________________________________

“РОЛЕТ СИСТЕМ” ООД ви предоставя и възможността за извършване на монтажи на територията на цялата страна с допълнитено калкулиране на транспортните разходи.

За бъдещите си партньори / дистрибутори договаряме изключително атрактивни цени за предоставяне на PVC дограма на едро.

Разбира се, работейки с иновативни продукти в сферата на енергийната ефективност, ние допринасяме активно за опазване на околната среда. 
Гордеем се, че мислим в зелено заедно с вас!